Släpp filmerna loss, det är vår!

Streamingtjänsten C More slår på stora trumman och inleder samarbete med ett antal bloggare varav jag är en. Hedrande och lite pirrigt, så klart. Under ett års tid kommer jag att med jämna mellanrum skriva om filmer (hey, vem vet, i denna galna värld kanske jag till och med slänger med en TV-serie?!) som finns tillgängliga via C More.

But wait, there’s (C)more! Ni trogna läsare får också chansen att utforska utbudet under en månads tid. Klicka här och smaka på anrättningen själv vettja.

Varför inte passa på att hugga en neo-noir-buddykomedi (The Nice Guys), kostym-Oscarsfilm (Brooklyn), Scorsese-DeNiro-klassiker (Taxi Driver) eller hip hop-BOATS-drama (Straight Outta Compton)? Självklart bjuder de även på Släpp fångarne loss, det är vår.

Själv vet jag att ett av mina första stopp kommer att bli Damien Chazelles Whiplash. Eller kanske X-Men Apocalypse. Eller kanske Ouija. Eller kanske Ex-Machina. Eller kanske… Tja, som ni märker, det råder knappast brist på alternativ. Det får helt enkelt bli en spännande överraskning från min sida vad jag kastar mig över.

Annons

2 reaktioner till “Släpp filmerna loss, det är vår!”

  1. Du får samma tips som Fiffi: The Young Pope (serie) men i ditt fall skippar jag Veep och Party down (ångesthumor) men lägger däremot till Deutchland -83, förra årets bästa serier! 12 resp 6 avsnitt så man behöver inte glo i evigheters evigheter.

  2. Tack för det! Just The Young Pope var faktiskt en av de serierna som fångade min uppmärksamhet när jag snabbt browsade mig igenom utbudet. Men tysk-serie också, alltså. Och antalet avsnitt är ju absolut hanterbart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: