Malmö Filmdagar 2014

malmö-filmdagar-2014Liksom förra året var vi alltså ett gäng filmbloggare som fick privilegiet att bevista evenemanget Malmö Filmdagar, i år organiserat av Sveriges Filmuthyrareförening u.p.a. (vilka inte tycks ha någon hemsida). Tack för att vi fick komma och tack till den trevliga SF-personalen på Malmös Filmstad och Royal-biograf som servade oss med kaffe och såg till att det hela rullade på.

En massa nya filmer hann konsumeras och en del dammsugare. Texter kommer att dyka upp runt filmernas premiärdatum. Håll utkik efter loggan som åtföljer det här inlägget.

Jag skriver inte så mycket mer eftersom Henke på Fripps filmrevyer har skrivit en alldeles föredömlig sammanställning av de tre intensiva dagarna, komplett med bilder och allt. Läs det, vettja!

 

4 reaktioner till “Malmö Filmdagar 2014”

  1. Blir spännande att se vilka filmer som kommer upp. Medicinen har jag redan läst om och där räckte det med en titt på affischen för att jag skulle välja bort spektaklet.

  2. @Filmitch: Jag såg nästan samma filmer som Henke, så hans lista gäller på det stora hela taget för mig också. Men två filmer var jag ensam om — vilka det var skall förstås bliva uppenbarat. Medicinen tillhörde faktiskt bottennappen så hädan efter blir det nästan bara bättre film, vilket förstås är härligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: