I fokus: The Fast and the Furious

För ett tag sedan frågade Joel på Deny Everything runt efter bloggare som kunde tänka sig att lägga ut texten om street racing-filmen (filmerna) The Fast and the Furious. Själv har han publicerat en alldeles föredömligt intressant dekonstruktion av den första filmen och även Fiffi hoppade på.

Själv hade jag (fram till nu) ingen särskild relation till serien, men jag har svårt att stå emot en utmaning. Därför ägnades den lyxigt långa Kristi himmelfärds- och nationaldagshelgen åt att begrava mig i tjutande däck, snabba klipp mellan hetsigt växlande och hastighetsmätare samt lustgasupphottade motorer.

Under en tid framöver kommer jag att publicera ett inlägg per film och innan midsommar göra ett försök att knyta ihop den famösa säcken. Hoppas du vill hänga med. Inte? In that case, eat my rubber and burn my dust! Vroom, vroom.

Den (som vanligt) snygga headern är (som vanligt) designad av Dogday Design.

10 reaktioner till “I fokus: The Fast and the Furious”

 1. Hahaha, ååå vad roligt! Jag hänger på. Kommer inläggen att hamna fem fredagar framöver måntro 😉

 2. Även om jag bara orkade med ca 20 min av första filmen innan jag stängde av är jag på. Kan hända att man ändrar sig 😉

 3. Yes!! Fan vad stort!! Det blir en höjdpunkt räkna med en engagerad kommenterare i kommenterarna. Sen ska vi nog kunna omvända grin ollarna itchy och Fiffi. Snygg header!!!

 4. @Fiffi: Kul! Man kanske skulle kunna tro det. I så fall blir det fredag hela veckan framöver 😉

  @filmitch: Trevlig att ha dig med på färden! Man vet aldrig…

  @Joel: Gott! Engagerade kommenterare kan man aldrig få för många av 🙂 Och en lite omvändelse hoppas jag nog att vi ska kunna få till. Jamen, visst är det (nä, inte är jag nå partisk…)!

 5. Näe jag såg precis att pollen bara är uppe i en veckas tid men jag har fått koden till den så jag ska lägga in den på min sida och hårdpromota därifrån samtidigt är det väldigt lite röstunderlag därinne så det borde gå. Jag vill att en av filmerna vinner och att den andra får trillräckligt med röster för att vara kvar till nästa månads poll.

  Du har väl röstat? =)

 6. First: På min skärm ligger kommentarskrivarfältet enormt långt ner. Trodde den hade försvunnit innan jag gav mig på scrollen. Just for your information.

  Second: Vilket kul tema! Ska följa med spänning!

 7. @Pladd: Tack för uppmärksammandet, jag har noterat det själv. Tyvärr verkar det som om kommentarsfältet numera alltid lägger sig under vänstermenyn och med alla mina länkar blir det långt ned 😦

  Kul att du blir med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: